Restoranti

Ndër restorantet më të veçanta, Rapsodia ofron rehati, qetësi, traditë dhe momente magjike. Provoni shije unike, e specialitete të pasura, plot kreativitet dhe të shëndetshme nga shefi ynë. Produkte të zgjedhura me kujdes nga shefi ynë i kuzhinës, produktet lokale bio si perime, mishi i zonës e specialitete të freskëta të peshkut apo specialitete të përgatitura nga vetë ai, janë disa nga pjatat më joshëse në menu.


Shijoni disa nga verërat tona cilësore që nevojten për ta bërë më të ngrohtë bisedën mes miqëve dhe jo vetëm, që zgjedhin Rapsodinë, e cila prodhohet nga kooperativa e cila mbane emrin Sapa.


Ndër prodhimet kryesore janë vera Sapa e kuqe me varietet kallmet e shardone, dhe ju do të bini në dashuri me siguri!

Galeria e Fotove