Kateringu

Një tjetër shërbim që ofron Rapsodia është ai katering me fillesat e tij në Lezhë në ndërmarrje të ndryshme, për tu zgjeruar më tej në Tiranë dhe aktualisht operon në disa kompani. Standarte Ndërkombëtare dhe shërbim Superior, Staf profesional dhe servise luksoze. Kulinaria me përkujdesin e Shefit Alfred Marku (Kulinaria Gourmet, Finger food)

  • Gatime Tradicionale Shqiptare të ndërthurura me kreativitet
  • Kuzhinë Internacionale


Nëse keni raste speciale si pagëzime, kungime, martesa në një vend special, ne ju ofrojmë organizim banketi, menu degustacioni dhe darka të paharrueshme.


Dekorime (me lule - qirinjë, etj), Pritje / Darka Gala - Inagurime, Fejesa, Festa Suprizë, Ceremoni Përvjetori.

Planifikojmë së bashku festat tuaja.

Galeria e Fotove